Nieuwbouwproject Godsheide Dorp

P&P Company verzorgde in samenwerking met Kolmont de vastgoed-communicatie rondom dit nieuwbouwproject dat net buiten de stad Hasselt wordt gerealiseerd.

De projectbranding van dit unieke nieuwbouwplan moest dan ook uitstekend aansluiten op de omgeving. Het ontwerpen van het logo en de huisstijl was zeker in dit project van cruciaal belang. Historie, verbondenheid, robuuste materialen en een landelijke sfeer kenmerken het schildwapen dat als logo dient voor Godsheide Dorp.

P&P Company ontwikkelde het logo en leverde strategisch advies over de in te zetten mediamix. Strategische plekken voor grootschalige bouwborden. Informatieve bouwborden en zeildoeken rondom de projectlocatie. Webbannering en advertenties op locaties waar de potentiële doelgroep zich bevindt.

Behalve het strategisch advies verzorgden wij ook de realisatie van diverse communicatiemiddelen. Het verwerken van de verkooptekeningen tot stilistische verkaveling en plattegronden. Het ontwerpen, opmaken en produceren van een projectmagazine en productbrochures. De ontwikkeling en realisatie van een responsive website. De realisatie van Artist Impressions, professionele teksten en professionele fotografie.


Print media


Digitale media