Contact met P&P Company

Adresgegevens

P&P Company BV
Weth. Sangersstraat 38
6191 NA Beek

T. (0)46 - 437 73 11
E. sparren@pp-company.nl

KVK 140.41959
BTW NL 0085.52.861.B01

Download onze algemene voorwaarden

Bestanden aanleveren kan middels onze WeTransfer pagina.

Meer Producten en diensten

Digazine - digitale magazines
Wij creeëren unieke gebruikerservaringen door middel van interactieve online magazines. Een unieke manier om te communiceren met uw doelgroep. Meer informatie is te vinden op deze website en op www.digazine.nl

Socialmail - digitale nieuwsbrieven
Een digitale nieuwsbrief die klanten niet kunnen negeren. Eenvoudig te gebruiken, professionele e-mail marketing en automatisering voor de snelgroeiende bedrijven van vandaag. Meer informatie is te vinden op deze website en op www.socialmail.nl

Stuur ons een email

Heeft u vragen? Aarzel dan niet om ons een vraag te stellen. Wij helpen onze klanten graag bij het behalen van offline of online succes. Maak een vrijblijvende afspraak en kom eens brainstormen over hoe wij u kunnen helpen met uw bedrijf, dienst of product.

Vereist
Vereist
Het team van P&P Company

Het team

Vernieuwend, eigenzinnig, soms eigenwijs maar vooral effectief. Het team van P&P Company creëert resultaat.

Bij P&P Company zijn ontwerp en productie van uw communicatiemiddelen in handen van echte vakmensen. Professionals die op een originele manier naar communicatievraagstukken durven te kijken. En oplossingen bedenken waar anderen slechts knelpunten constateren. P&P Company heeft alle expertise in eigen huis van marketing en communicatie tot grafische vormgeving en webdesign.

De mensen van P&P Company kijken nieuwsgierig de wereld in. Denken 'zou het ook anders kunnen?' Met gevoel voor trends en bekend met de laatste ontwikkelingen in techniek en design. Niet klakkeloos uitvoeren, maar meedenken. En soms eigenwijs durven zijn.

Waar P&P Company de benodigde expertise niet zelf in huis heeft, werken we nauw samen met een netwerk van vertrouwde en ervaren professionals. In deze gevarieerde biotoop van communicatiespecialisten kunnen alle aspecten van uw communicatiestrategie op het hoogste niveau worden uitgevoerd.